طرز تهیه تاوا کوکه سی

در گروه: شیرینی پزی
طرز تهیه تاوا کوکه سی
مواد لازم برای تاوا کوکه سی 

آرد 3یا 4 لیوان
شیر به اندازه لازم
روغن یک ملاقه کوچک (در صورت تمایل خامه)
شکر به مقدار دلخواه
زنجبیل یک قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
کنجد و گردو برای تزئین
 
 
طرز تهیه تاوا کوکه سی 

همه مواد به غیر از شیر را با هم مخلوط کرده سپس شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم تا به شکل خمیر درآید. بعد رویش یک نایلون کشیده و می گذاریم به مدت دو ساعت (ترجیحاْ در یک مکان گرم) استراحت کند تا به عمل بیاید.
ته قابلمه را اندکی چرب می کنیم و سپس مواد را داخل آن می ریزیم سپس کمی رنگ غذا را با یک عدد زرده تخم مرغ مخلوط کرده و روی مواد برس می کشیم روی نان را با کنجد سفید و گردو تزئین می کنیم بعد آن را به مدت نیم ساعت الی چهل و پنج دقیقه در فر می گذاریم با حرارت 160 یا 165 در آخر به مدت پنج الی ده دقیقه هم رویش را با شعله بالای فر (گریل) سرخ می کنیم
(برای اینکه بفهمیم نان پخته است یا نه یک چاقو را داخل نان در حال پخت فرو می کنیم اگر خمیر به آن نچسبیده باشد نان پخته و می توانیم آن را از فر درآوریم)
 

نکات تکمیلی در مورد تاوا کوکه سی

تاوا کوکه سی جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
تاوا کوکه سی را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه تاوا کوکه سی

تاوا کوکه سی یکی از نان های محلی استان آذربایجان شرقی، روستای دیزج امیرمدار است. در آذربایجان به نانهایی که حالت گرد و حجیم دارند کوکَه گفته می شود.

xvc jidi jh,h ;,;i sd

The article author disables the comment feature.
Sort by:
دات نت نیوک فارسی - دی ان ان فارسی - DnnExpert - DNN Farsi - DotNetNuke Farsi