طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل

طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل
مواد لازم برای زردآلوی پخته با عسل

زردآلو (دو نیم شده):4 عدد
مغز بادام (پرک شده):4 قاشق غذاخوری
عسل:4 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل:مقدار خیلی کم
کمی کره برای چرب کردن ظرف

 

فر را روی 200 درجه ی سانتیگراد روشن کنید.
یک ظرف نسوز که تمام زردآلوها به شکل یک لایه کف آن قرار گیرند را با کره چرب کنید. سطح برش خورده زردآلوها باید به طرف بالا باشد. پرک بادام را روی زردآلوها ریخته، عسل را اضافه و در آخر کمی پودر زنجبیل رویشان بپاشید.
ظرف را 15-12 دقیقه در فر قرار دهید تا زردآلوها نرم و بادام ها برشته شوند. دسر را از فر بیرون آورده و گرم نوش جان کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد زردآلوی پخته با عسل

زردآلوی پخته با عسل جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
زردآلوی پخته با عسل را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل

xvc jidi cvnHg,d \oji fh usg

The article author disables the comment feature.
Sort by:

تصادفی از همه جا

دات نت نیوک فارسی - دی ان ان فارسی - DnnExpert - DNN Farsi - DotNetNuke Farsi