جدیدترین های آشپزی

برگر پنیر تنوری | طرز تهیه برگر پنیر تنوری

در گروه:
برگر پنیر تنوری | طرز تهیه برگر پنیر تنوری

 مواد لازم برگر پنیر تنوری

 
گوشت چرخ کرده 1500 گرم
پنیر گودا 100 گرم
برگ اسفناج 2 پیمانه
نان همبرگر 8 عدد
سس ورسترشایر 2 قاشق غذاخوری + 2 قاشق چای خوری
سس تاباسکو به مقدار دلخواه
قارچ به مقدار دلخواه
روغن  به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
سس خردل  به مقدار دلخواه
فلفل  به مقدار لازم
 
گوشت چرخ کرده ای که برای تهیه این برگرها استفاده می شود باید خوش طعم و تازه بوده و از میزان متعادلی چربی برخوردار باشد تا برگر نرمی داشته باشیم.
تابه گریل را در دمای نسبتاً بالا گرم کنید.
دریک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده، سس ورسترشایر، 1 قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری فلفل را آرام با هم مخلوط کنید.
آن را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید.
پنیر را نیز به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و  وسط هر تکه گوشت را فشار دهید تا یک گودال کوچک ایجاد شود.
 
 
ساندویچ
 
پنیر را در این گودال قرار دهید؛ گوشت را دور پنیر بپیچید و آن را فشار دهید تا محکم شود.
سینی شبکه ای گریل را آرام به روغن آغشته کنید.
برگرها را روی گریل قرار داده و درِ آن را بگذارید. تا اندازه ای بپزید که خط گریل روی آنها افتاده باشد. (4 تا 6 دقیقه برای هر سمت برگر کافی به نظر می رسد، البته با توجه به درجه حرارت شعله، ضخامت برگر و ضخامت تابه گریل این زمان متغیر است و شما زمان را با توجه به چیزی که از برگر انتظار دارید تنظیم کنید).
برای سرو کردن، روی تکه زیرین نان یک لایه اسفناج سپس برگر، گوجه فرنگی و قارچ قرار دهید.
روی رول بالایی به مقدار دلخواه سس خردل و تاباسکو پخش کنید.
قارچ را اگر اسلایس کرده و آب لیمو بزنید، سپس با یک یا دوحبه سیر رنده شده با روغن زیتون تفت دهید طعم ساندویچ را محشر می کند.
اسفناج را نیز می توانید درشت خرد کرده و با کمی روغن زیتون و سیر تفت دهید.
 
برگر پنیر تنوری

 

نکات تکمیلی در مورد برگر پنیر تنوری

برگر پنیر تنوری جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
برگر پنیر تنوری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

برگر پنیر تنوری ، طرز تهیه برگر پنیر تنوری

در این صورت فقط 15 دقیقه قبل از سرو برگرها را گریل کرده و مخلفات آن را آماده کنید. زمان درست کردن برگر پنیر تنوری 30 دقیقه است. و این مقدار مناسب 8 نفر است.

fv'v \kdv jk,vd | xvc jidi fv'v \kdv jk,vd

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها: