طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه نرگسی کدو

گازپاچو | طرز تهیه گازپاچو، آب دوغ خیار اسپانیایی!

مواد لازم برای گازپاچو

 
گوجه فرنگی متوسط:4 عدد
خیار متوسط:3 عدد
پیاز کوچک:یک عدد
فلفل دلمه سبز:نصف یک عدد
لیموترش ریز:2 عدد
پودر نان خشک:2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون:4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
 
 
 
 
طرز تهیه گازپاچو
 
بنا به سلیقه خود گوجه فرنگی، خیار، پیاز و فلفل دلمه را ریز کرده یا در غذاساز پوره کنید.
 
دو پیمانه آب را همراه آب لیموترش، پودر نان خشک و روغن زیتون اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
 
سوپ را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس سرو کنید.
 
گازپاچو 
 
نکات
 
 
1. برای تهیه پودر نان خشک، نان یا مغز نان بیات را خشک کرده و خرد کنید.
 
2. از نعناع ساطوری در سوپ استفاده کنید.
 
3. به جای آب می توانید از آب گوجه فرنگی استفاده کنید.
 
آب دوغ خیار اسپانیایی

نکات تکمیلی در مورد گازپاچو

گازپاچو جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
گازپاچو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

گازپاچو ، طرز تهیه گازپاچو، آب دوغ خیار اسپانیایی!

گازپاچو رقیب اسپانیایی آب دوغ خیار که ترکیبی جالب از سالاد شیرازی و سوپ سرد است. روش تهیه آن بسیار ساده و به عنوان یک وعده بهاری و تابستانی لذت بخش خواهد بود.

'hc\h], | xvc jidi 'hc\h],، Hf n,y odhv hs\hkdhdd!

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا