طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

چای هندی | طرز تهیه چای هندی با شیر و دارچین

در گروه: نوشیدنی
چای هندی | طرز تهیه چای هندی با شیر و دارچین

مواد لازم برای چای ماسالا

 
1 تکه چوب دارچین
1 پیمانه شیر
2 پیمانه آب
1 ق چ چای سیاه
2 /1  ق چ دانه هل
به میزان دلخواه شکر
 
 
چای
 

طرز تهیه چای هندی با شیر و دارچین

 
در یک قوری مناسب مقداری آب همراه با چوب دارچین را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید، در قوری را بگذارید و کمی صبر کنید. 
 
حالا شکر، شیر و دانه های هل  را اضافه کنید و خوب هم بزنید. حرارت را کم کنید و صبر کنید تا شیر کاملا گرم شود. در این زمان چای را اضافه کنید.در قوری را بگذارید و قوری را روی کتری در حال جوش به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا چای به خوبی دم بکشد.
 
حالا چای را از صافی رد کنید، داخل استکان مورد نظر بریزید و سرو کنید.
 
 
نکات
 
1. اگر دوست دارید چای را تلخ بنوشید شکر را حذف کنید.
 
2. به جای قوری می توانید از لیوان های مخصوص آماده کردن چای سبز هم استفاده کنید . این لیوان ها را می توانید مانند قوری روی کتری بگذارید و صبر کنید تا دم بکشد.
 
3. به جای شکر می توانید عسل در چای بریزید.
 
چای هندی

 

نکات تکمیلی در مورد چای هندی

چای هندی جزو نوشیدنی - نوشیدنی گرم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
چای هندی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

چای هندی ، طرز تهیه چای هندی با شیر و دارچین

چای ماسالا ترکیبی از یک چای معمولی یا همان چای سیاه است با شیر و مواد افزودنی و طعم دهنده دیگر. این پیشنهاد برای آنهایی که طعم و مزه چای سیاه را دوست دارند.

]hd iknd | xvc jidi ]hd iknd fh adv , nhv]dk

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا