دات نت نیوک

جدیدترین های آشپزی

لایم چیکن | طرز تهیه لایم چیکن نعناعی

لایم چیکن | طرز تهیه لایم چیکن نعناعی

مواد لازم برای لایم چیکن نعناعی

 
  نعناع ساطوری:4 قاشق غذاخوری
  عسل:3 قاشق غذاخوری
  آبلیمو:6 قاشق غذاخوری
  ساق مرغ:8 عدد، بی استخوان
  ماست کم چرب:120 گرم 
  پوست لیمو:2 قاشق چای خوری رنده شده
  نمک و  فلفل:به میزان لازم
 
لایم چیکن
 

طرز تهیه لایم چیکن نعناعی

3 قاشق غذاخوری نعناع، عسل و آبلیمو را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن بپاشید. تکه های مرغ را با خلال دندان بسته و داخل محلول لیمو و عسل قرار داده و درون یخچال بگذارید.
پس از حداقل نیم ساعت، تکه های مرغ را خارج کرده و روی منقل کباب کنید. تکه های مرغ را پیوسته چرخانده و با قلم مو باقیمانده سس را روی مرغ ها بمالید تا کاملا برشته شوند.
ماست و نعناع باقیمانده و رنده پوست لیمو را مخلوط کرده، نمک و فلفل زده و همراه مرغ های کبابی به عنوان سس و همراه سالاد سرو کنید.
 
 
نکات
 
1. از انواع ادویه همراه عسل و آبلیمو می توانید در پخت این غذا استفاده کنید.
2. خلال دندان ها را قبل از سرو خارج کنید.
3. برای خوش طعم تر شدن، داخل تکه های ران را قبل از بستن کمی نمک و فلفل بپاشید.
4. با اضافه کردن پودر فلفل قرمز یا فلفل تند ساطوری، می توانید مرغ چیلی تهیه کنید.
 
 

لایم چیکن نعناعی 

نکات تکمیلی در مورد لایم چیکن

لایم چیکن جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
لایم چیکن را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

لایم چیکن ، طرز تهیه لایم چیکن نعناعی

لایم چیکن نعناعی یک پیشنهاد رژیمی با طعمی ملایم برگرفته از موادی صددرصد طبیعی برای آنهایی که به دنبال تجربه طعم های جدید هستند. معمولا از سینه مرغ برای تهیه غذاهایی از این دست استفاده می شود، ولی استفاده از گوشت ران با اینکه کمی پرزحمت تر است، طعم و شکلی متفاوت به دست می دهد.

ghdl ]d;k | xvc jidi ghdl ]d;k kukhud

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

تصادفی از همه جا