طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه کیک گردویی توپی در عرض 30 دقیقه

در گروه: شیرینی پزی
طرز تهیه کیک گردویی توپی در عرض 30 دقیقه
 
آرد کیک :یک  فنجان
گردوی خرد شده :یک و نیم فنجان
شکر :2 تا 3 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل :نصف قاشق چای خوری
کره :115 گرم
نمک :مقدار خیلی کم
پودر قند :یک فنجان
بکینگ پودر :کمتر از نصف قاشق چای خوری
 
 
 
فر را در حرارت 150 درجه گرم و یک ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده کنید.
آرد، گردو، نمک،بکینگ پودر  و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
عصاره وانیل و کره را اضافه و همه را با دست مخلوط کنید.
از خمیر توپ های کوچک درست کنید (به اندازه یک گردو) و آنها را با فاصله دو سانتی متری از هم روی ظرف فر بچینید.
کیک ها را برای 35 دقیقه داخل فر قرار دهید.
بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم است  (باید حرارت آن طوری باشد که بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانید.
بعد آن ها را روی توری فلزی بگذارید  تاکامل خنک شود.

نکات تکمیلی در مورد کیک گردویی توپی در عرض 30 دقیقه

کیک گردویی توپی در عرض 30 دقیقه جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35 دقیقه میباشد .
کیک گردویی توپی در عرض 30 دقیقه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کیک گردویی توپی در عرض 30 دقیقه

xvc jidi ;d; 'vn,dd j,\d nv uvض 30 nrdri

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا