جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه کیک پسته ای

در گروه:
طرز تهیه کیک پسته ای
مواد لازم برای کیک پسته ای
 
پسته تازه 3/4 لیوان  
آرد 1 لیوان  
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری  
شیر پرچرب 1/3 لیوان
کره 1/3 لیوان  
شکر  2/3 لیوان  
تخم مرغ  3 عدد   
آب پرتقال 2 قاشق
 
 
طرز تهیه کیک پسته ای
 
فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. 
قالب مورد نظرتان را کمی به کره آغشته کنید و یک عدد کاغذ روغنی داخل آن بیندازید. پسته ها را به کمک گوشکوب برقی یا غذا ساز به پودر تبدیل کنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، پودر هل و نمک را با آن مخلوط کنید. 
در یک کاسه کوچک شیر و وانیل را باهم مخلوط کنید.
کره و شکر را نیز با سرعت متوسط در ظرفی دیگر خوب باهم هم بزنید. تخم مرغ ها را تک به تک به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سرعت مخلوط کردن را کم کنید و به ترتیب مخلوط آردی پسته و شیر را در چند مرحله و یکی در میان اضافه کنید طوری که آخرین مخلوطی که اضافه می کنید پودر پسته ای باشد. آب پرتقال را در آخر به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را در قالب بریزید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود و پس از فرو کردن چنگال در آن مواد به آن نچسبند.
 
 
نکته
 
می توانید قبل از اینکه مواد را به قالب انتقال دهید کمی پسته ی خرد شده به آن اضافه کنید.
 

 

نکات تکمیلی در مورد کیک پسته ای

کیک پسته ای جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کیک پسته ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کیک پسته ای

xvc jidi ;d; \sji hd

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا