جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه کیک لبو

در گروه:
طرز تهیه کیک لبو
مواد لازم برای کیک لبو
 
لبوی تازه   3 عدد کوچک (250 گرم)
کره ی نرم   250 گرم
رنده ی پوست لیمو   3 قاشق چایخوری
پودر شکر  یک پیمانه
تخم مرغ   4 عدد
کشمش بی دانه   یک پیمانه (150 گرم)
آرد معمولی   2 پیمانه (300 گرم)
بیکینگ پودر   2 قاشق چایخوری
 
 
طرز تهیه کیک لبو
 
فر را با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کرده و یک قالب گرد 20 سانتی متری را چرب کنید. کف و دیواره های آن را کاغذ روغنی بیندازید. پوست لبو ها را خیلی نازک گرفته و با رنده ی درشت رنده کنید. در یک کاسه کره، پوست لیمو و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ شده و سبک شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و به اندازه ای که مواد فقط با هم ترکیب شود هم بزنید. در این مرحله بقیه مواد را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را داخل قالب آماده بریزید. کیک را حدود 65 تا 70 دقیقه در فر آماده بپزید. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید که کیک حدود 10 دقیقه داخل قالب سرد شود. در صورت تمایل روی کیک را با پودر قند و لبوی پخته شده ی قالب زده تزیین کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد کیک لبو

کیک لبو جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
کیک لبو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کیک لبو

xvc jidi ;d; gf,

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا