جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه کیک برنج نارگیلی

در گروه:
طرز تهیه کیک برنج نارگیلی
مواد لازم برای کیک برنج نارگیلی
 
شیر نارگیل 1/4 لیوان
برنج قد کوتاه یا خرده برنج  2 و 1/2  لیوان
شکر 2/3 لیوان
آب 2 لیوان
پودر نارگیل
 
 
مواد لازم برای روکش شیرین نارگیلی
 
شکر 5 قاشق  
آب 1/3 لیوان
نشاسته ذرت 2 قاشق
 
 
 
  طرز تهیه کیک برنج نارگیلی
 
قبل از تهیه این کیک دسر خوشمزه باید برنج را در آب بخیسانید تا نرم شود. سپس شیر نارگیل را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا جوش بیاید. وقتی شیر نارگیل کمی غلیظ شد، برنج را آبکش کنید و در شیر نارگیل بریزید.  2 لیوان آب را به همراه شکر به برنج اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید.
در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مایعات برنج کمی بخار شود. سپس وقتی آب تا نصفه بخار شد کیک برنج را به یک قالب انتقال دهید و فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
در یک شیر جوش، باقی مانده شیر نارگیل، شکر و 1/3 لیوان آب را روی حرارت باهم هم بزنید. نشاسته ذرت را با 2 قاشق آب مخلوط کنید و آن را آرام آرام به محتویات شیر جوش اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
سس نارگیل را روی شیر برنج داخل قالب بریزید و پهن کنید و پودر نارگیل را روی آن بپاشید. قالب را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا روی کیک برنج کمی طلائی رنگ شود.
 

نکات تکمیلی در مورد کیک برنج نارگیلی

کیک برنج نارگیلی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کیک برنج نارگیلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کیک برنج نارگیلی

کیک برنج نارگیلی یکی از کیک های ساده و معروف چینی است که بیشتر در جشن سال نو چینی ها درست و سرو می شود و به شیر برنج معمولی بسیار شباهت دارد. در این دستور، چینی ها از یک نوع برنج چسبناک که اصطلاحا به آن “برنج شیرین” یا “sweet rice” گفته می شود، استفاده می کنند.

xvc jidi ;d; fvk[ khv'dgd

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا