طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه کوکی چای اسپایسی

در گروه: شیرینی پزی
طرز تهیه کوکی چای اسپایسی
مواد لازم برای کوکی چای اسپایسی
 
آرد 2 و سه چهارم فنجان
بکینگ پودر  نصف ق چ
نمک  نصف ق چ
شکر  1 و یه چهارم فنجان
دارچین  2 و نیم ق چ
زنجبیل 1 ق چ
هل 1 ق چ
میخک  یک چهارم ق چ
فلفل  سیاه  یک چهارم ق چ
کره نرم  1 فنجان
تخم مرغ  1 عدد
عصاره وانیل  نصف ق چ
 
 
 طرز تهیه کوکی چای اسپایسی
 
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .
آرد ، بکیگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط نمایید .
شکر و ادویه ها را با هم مخلوط کنید و یک چهارم فنجان از مخلوط شکر را برداشته کناری بگذارید.
مابقی شکر اسپایسی و کره را مخلوط نموده 3 دقیقه با همزن بزنید تا نرم شود .
تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود .
مخلوط آرد را به ترکیب بالا اضافه کرده هم بزنید تا خمیر یکدست شود با یک اسکوپ حدود 2 ق چ از خمیر را برداشته و داخل شکر اسپایسی که کناری گذاشته بودید بگردانید و با فاصله 4 سانتی از هم داخل سینی فر بچینید.
کوکی ها را به مدت 8 – 10 دقیقه در فر بگذارید بپزد . بعد از پخت اجازه دهید 2 دقیقه از حرارت بیوفتند سپس از سینی به روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.
 

نکات تکمیلی در مورد کوکی چای اسپایسی

کوکی چای اسپایسی جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوکی چای اسپایسی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوکی چای اسپایسی

xvc jidi ;,;d ]hd hs\hdsd

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا