جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه کوفته گوشت آبدار با نان پیتا

در گروه:
طرز تهیه کوفته گوشت آبدار با نان پیتا
 
گوشت چرخ کرده گاو بدون چربی   500 گرم
پیاز ریز خرد شده  2 عدد
سیر خرد شده  2 حبه
فلفل قرمز خرد شده  1 عدد
پودر نان قهوه ای تست شده  70 گرم
ادویه باربیکیو  2 ق غ
پودر تخم گشنیز  2 ق غ
پودر زیره  2 ق غ
گشنیز تازه خرد شده  مقداری
نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم   
روغن  برای سرخ کردن
نان قهوه ای پیتا  
فلفل سبز
گوجه گیلاسی نصف شده
 
 
مواد لازم برای سس
 
خیار  نصف عدد
نعنای تازه خرد شده  تعدادی
ماست یونانی  125 میلی لیتر
نمک و فلفل  به میزان لازم
خامه ترش  30 میلی لیتر در صورت تمایل
 
 
 
 
تمام مواد کوفته را خوب با هم مخلوط نمایید و ورز دهید  .
1 قاشق از مواد برداشته و با دست گرد کنید .
همین کار را ادامه دهید تا مواد کوفته تمام شود .
یک تابه ی بزرگ را روی حرارت گذاشته و داخل روغن بریزید تا داغ شود .
کوفته ها را به تابه اضافه کرده و همه اطرافش را سرخ کنید تا کاملا بپزد و قهوه ای شود .
کوفته ها را بعد از پخت روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغن اضافیشان کشیده شود .
برای سرو نان های پیتا را باز کرده و وسطشان کوفته ، سس ، فلفل و گوجه به میزان دلخواه بگذاید .
برای تهیه سس خیار را از طول نصف کرده دانه هایش را با قاشق درآورید سپس رنده کرده و آب اضافه اش را بگیرید و به بقیه ی مواد سس اضافه کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید .
 

نکات تکمیلی در مورد کوفته گوشت آبدار با نان پیتا

کوفته گوشت آبدار با نان پیتا جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته گوشت آبدار با نان پیتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوفته گوشت آبدار با نان پیتا

xvc jidi ;,tji ',aj Hfnhv fh khk \djh

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا