جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیل

در گروه:
طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیل

 طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیل

 آماده سازی :15 دقیقه  

پخت :45 دقیقه 

 

مواد لازم جهت تهیه پیچاق قیمه :

 گوشت گوسفندی خرد شده400 گرم

 پیاز متوسط                4 عدد

تخم مرغ               4 عدد

 خلال بادام                1/2 پیمانه

زعفران پودر شده       1/2 قاشق چای خوری

برگ بو                       2 عدد

آب                          1 لیتر

کره محلی              100 گرم

آبغوره یا آب لیمو         1 قاشق غذا خوری

ادویه خورشتی (  کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک )به میزان لازم

 خورش قیمه پیچاق         

طرز تهیه پیچاق قیمه :

پیاز ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می دهیم تا طلایی شود.

 در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا آب گوشت کشیده شود .

 مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم سپس آب را افزوده و اجازه می دهیم گوشت ها بپزند.

 خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می دهیم و به همراه زعفران به گوشت های پخته شده اضافه می کنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن را اندازه می کنیم.

 پس از آن تخم مرغ ها را تک تک روی خورش می شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را می بندیم تا تخم مرغ ها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می کنیم.

 نکته ها :

می توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین می توانید تخم مرغ ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.

 

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه پیچاق قیمه

طرز تهیه پیچاق قیمه جزو غذای محلی - اردبیل میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
طرز تهیه پیچاق قیمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیل

طرز تهیه پیچاق قیمه یکی از غذاهای پرطرفدار و سنتی اردبیل توصیه ی این بخش از آشپزخانه ی نمناک برای تزیین سفره های ایرانی شماست.

xvc jidi \d]hr rdli hvnfdg

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا