طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه پای بروکلی آلمانی

طرز تهیه پای بروکلی آلمانی
مواد لازم برای پای بروکلی آلمانی

پیاز 50 گرم
سیر نصف حبه
کره 40 گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ 4 عدد خامه یک چهارم لیتر
بادام 40 گرم
جوز هندی به مقدار لازم

 
 
پیاز خرد شده و سیر رنده شده را به مدت 5 دقیقه در روغن تفت میدهیم تا به رنگ طلایی درآید.کلم بروکلی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه و میگذاریم 5 دقیقه روی حرارت کم بپزد.تخم مرغها را با خامه مخلوط میکنیم و نمک و جوز هندی را به آن می افزاییم و آن را به بقیه مواد اضافه میکنیم و در طبقه وسط فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 30دقیقه میگذاریم بپزد.
 

نکات تکمیلی در مورد پای بروکلی آلمانی

پای بروکلی آلمانی جزو غذای ملل - آلمانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
پای بروکلی آلمانی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پای بروکلی آلمانی

xvc jidi \hd fv,;gd Hglhkd

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

تصادفی از همه جا