طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه پانت کیک نارگیل لیمویی

در گروه: شیرینی پزی
طرز تهیه پانت کیک نارگیل لیمویی
مواد لازم برای کیک
 
کره نرم   1 فنجان
شکر  1 و نیم فنجان
رنده پوست لیمو  3 عدد
وانیل  2 ق چ
تخم مرغ  2 عدد
آرد  2 فنجان
بکینگ پودر   1 ق چ
خامه ترش  1 فنجان
پرک نارگیل شیرین  نصف فنجان
 
 
مواد لازم برای سس
 
پودر شکر   1 فنجان
خامه قنادی  5 ق غ
وانیل  نصف ق چ
رنده پوست لیمو  1 عدد
 
 
 طرز تهیه پانت کیک نارگیل لیمویی
 
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن  کنید تا گرم شود . قالب پانت 25 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید .
کره را با همزن برقی بزنید تا کرمی شود .
شکر و رنده ی پوست لیمو را مخلوط کرده با انگشت تمام شکر را آغشته به رنده ی پوست لیمو کنید تا کاملا مرطوب و معطر . شکر معطر را به کره اضافه کرده با سرعت متوسط حدود 3 دقیقه هم بزنید تا پوک شود سپس وانیل را مخلوط نمایید .
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هر بار هم بزنید تا کاملا یکدست شود .
آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط نموده به صورت متناوب با خامه ترش در 3 مرحله به کره اضافه کرده و هر بار هم بزنید تا مخلوط شود سپس نارگیل را با خمیر مخلوط نمایید .
خمیر را داخل قالب ریخته رویش را صاف کنید و به مدت 50 – 60 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و اگر خلال دندان وسطکیک فرو کردید خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نمایید .
اجازه دهید 20 دقیقه کیک از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی برگردانده بگذارید کاملا خنک شود .
برای تهیه یی روی کیک تمام مواد را مخلوط نموده هم بزنید تا صاف و یکدست شود اگر سس بیش از حد غلیظ بود یک قاشق یک قاشق خامه اضافه کرده و هم بزنید تا به غلظت دلخواهتان برسد سپس سس را با قاشق روی کیک بدهید .
 

 

نکات تکمیلی در مورد پانت کیک نارگیل لیمویی

پانت کیک نارگیل لیمویی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پانت کیک نارگیل لیمویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پانت کیک نارگیل لیمویی

xvc jidi \hkj ;d; khv'dg gdl,dd

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا