دات نت نیوک

طرز تهیه نودل تایلندی با پنیر

طرز تهیه نودل تایلندی با پنیر
مواد لازم برای نودل تایلندی با پنیر
 
    نودل :٢بسته پخته شده
    گوجه فرنگی :٤ عدد
    سس سیر و فلفل:نصف لیوان
    سیر:دو حبه
    فلفل دلمه ای سبز:یک عدد
    پنیر کبابی :به میزان لازم
    ادویه مخصوص پیتزا :به میزان لازم
    تای سس و پیازچه :برای تزیین

 
 
 
ابتدا نودل را ١٠ دقیقه در آب جوش قرار داده و خارج می کنیم. گوجه فرنگی ها را  همراه فلفل دلمه ای خلالی و سیر در کمی روغن سرخ کرده و اجازه می دهیم تا آب مواد کشیده شود. 
حالا سس و ادویه را اضافه می کنیم و روی حرارت،  نودل را نیز با مواد  مخلوط می کنیم و در نهایت دوطرف پنیر کبابی را داخل کمی روغن سرخ می کنیم. 
نودل را داخل ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با پنیر سرخ شده، تای سس و پیازچه تزیین می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد نودل تایلندی با پنیر

نودل تایلندی با پنیر جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
نودل تایلندی با پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه نودل تایلندی با پنیر

xvc jidi k,ng jhdgknd fh \kdv

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

تصادفی از همه جا