طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه موتبک

طرز تهیه موتبک

مواد لازم برای موتبک

برنج 1 کیلو گرم

گوشت گوسفندی 1 کیلو گرم

مرغ در صورتی که گوشت نمی خواهید به میزان لازم

پیاز 150 گرم به اضافه 1 عدد متوسط

شوید 2 پیمانه

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1/2 قاشق مرباخوری

پودر تخم گشنیز 1/2 قاشق غذاخوری

دارچین 1 قاشق چایخوری

چوب دارچین 1 عدد

فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری

برگ بو 3 عدد

نمک به میزان لازم

روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه موتبک

برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ، 1 عدد پیاز را به چهار قسمت تقسیم کرده، برگ بو، چوب دارچین، 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و آب را درون قابلمه ریخته و بگذارید بپزد، در انتهای پخت نمک را اضافه کنید.

در قابلمه ای دیگر پیاز را تفت داده تا طلایی شود. شوید را ریخته وبا حرارت متوسط بمدت 5 دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید، تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.

آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بجوشد.

برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید (به میزان آب توجه کنید) برنج را جمع کرده و پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و 1/2 فلفل سیاه را مخلوط کرده و بر روی برنج ریخته و بگذارید دم بکشد.

گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید. برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب کشیده و با چاشنی گشنیز میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد موتبک

موتبک جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
موتبک را می توانید در وعده نهار - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه موتبک

xvc jidi l,jf;

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا