طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه مرغ با سالاد اسفناج و کاری

طرز تهیه مرغ با سالاد اسفناج و کاری

مواد لازم مرغ با سالاد اسفناج و کاری

اسفناج ریز 300 گرم
پودر کاری 2 قاشق چایخوری
عسل 2 قاشق چایخوری
خردل دیجون 2 قاشق چایخوری
سینه مرغ 4 تکه
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
سرکه برنج ¼ پیمانه
موسیر (نصف شده و ورقه شده) 2 عدد
زرد آلو  ½ پیمانه

مرغ با سالاد اسفناج و کاری


طرز تهیه مرغ با سالاد اسفناج و کاری

    سینهٔ مرغ ها را (نصف شده، بدون استخوان) در ظرف مخصوص مایکروویو قرار داده، نمک و فلفل به آن می زنیم. در آن را گذاشته و در دمای بالا درون مایکروویو قرار می دهیم. 10 تا 12 دقیقه حرارت می دهیم تا مرغ ها نیم پز شوند. آنها را بین زمان گفته شده برمی گردانیم. سپس از مایکروویو خارج کرده، می گذاریم کمی خنک ‎شود و آنها را ورقه ورقه می کنیم.
    سرکه، خردل دیجون (از خردل معمولی هم می توانید استفاده کنید)، روغن، عسل و پودر کاری را با نمک و فلفل مخلوط می کنیم. موسیر، اسفناج و زردآلو را اضافه کرده و هم می زنیم. و در کنار مرغ سرو می کنیم.
 

طرز تهیه مرغ با سالاد اسفناج و کاری

نکات تکمیلی در مورد مرغ با سالاد اسفناج و کاری

مرغ با سالاد اسفناج و کاری جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
مرغ با سالاد اسفناج و کاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ با سالاد اسفناج و کاری

مخلوط اسفناج و زردآلو در کنار مرغ، این خوراک را به غذایی بسیار اشتها برانگیز تبدیل کرده است. مدت زمان تهیۀ آن 15 دقیقه می باشد و برای 4 نفر مناسب است.

xvc jidi lvy fh shghn hstkh[ , ;hvd

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا