دات نت نیوک

طرز تهیه لازانیای آلمانی

طرز تهیه لازانیای آلمانی

 مواد لازم برای لازانیای آلمانی


لازانیا به ابعاد 27 در 40 سانت 
9 عدد رشته ی لازانیا 
1 قوطی( 320 گرم)  خامه ی غلیظ  مخصوص سوپ قارچ 
1 قوطی( 320 گرم) خامه ی غلیظ مخصوص سوپ جوجه  
2 فنجان شیر
450 گرم سوسیس فلفلی دودی 
1قوطی (600 گرم) کلم، بدون آب  
250 گرم پنیر موتزارلا، خرد شده 
 
 

فر را از قبل در دمای 375 درجه ی فارنهایت( 175 درجه سانتی گراد) گرم نمائید.
قابلمه ای بزرگ بردارید، مقداری آب و کمی نمک درون آن بریزید. پاستاها را درون آن گذاشته و به مدت 10 دقیقه یا مادامی که نرم شوند، بپزید؛ سپس آبکش کنید.
خامه ی سوپ قارچ، خامه ی سوپ جوجه و شیر را درون مخلوط کن ریخته یا با هم زن برقی هم بزنید تا نرم شوند. سوسیس ها را به قطعات بسیار باریکی برش بزنید.
در ظرفی به ابعاد 27 در 40، یک فنجان از سسی که آماده نمودید را کف ظرف بریزید، 3 عدد رشته ی رشته ی لازانیا، نیمی از کلم ها، نیمی از سوسیس ها و مقداری پنیر را لایه به لایه در ظرف بچینید. به همین ترتیب تکرار کنید. در انتها 3 عدد رشته لازانیا و مابقی مواد را درون ظرف بریزید. روی آن را با فویل بپوشانید.
به مدت 25 دقیقه درونی فری که از قبل گرم نموده بودید بگذارید تا بپزند، سپس فویل را بردارید و اجازه دهید دوباره به مدت 15 دقیقه فرایند پخت ادامه یابد. مادامی که لازانیا گرم است، مابقی پنیر را روی آن بپاشید و سرو کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد لازانیای آلمانی

لازانیای آلمانی جزو غذای ملل - آلمانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
لازانیای آلمانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه لازانیای آلمانی

xvc jidi ghchkdhd Hglhkd

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

تصادفی از همه جا