طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه قماق

در گروه: شیرینی پزی
طرز تهیه قماق

مواد لازم برای قماق 

آرد گندم 200 گرم
گردو 200
تخم مرغ 2 عدد
جعفری 20 گرم
شنبلیله 10 گرم
شوید 10 گرم
پیاز 20 گرم
کره 20
 
 
طرز تهیه قماق

جعفری، شنبلیله و شوید را شسته خرد می کنند.
پیاز را ریز کرده به سبزی خرد شده اضافه می کنند.
 تخم مرغ را با مقداری کره مخلوط می کنند.
گردوی ساییده شده و سبزی را به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه می کنند
آرد را کم کم با مواد آماده شده مخلوط می کنند.
مواد آماده شده را در تابه می ریزند تا با حرارت بسیار کم پخته شود.
روی تابه را با در آن یا با تابه دیگری می پوشانند و آن را از ذغال آخته پر می کنند تا حرارت از دوسو به مواد قماق در حال پخت وارد شود.
 
 

نکات تکمیلی در مورد قماق

قماق جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
قماق را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه قماق

xvc jidi rlhr

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

تصادفی از همه جا