طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه شنیسل گوشت

طرز تهیه شنیسل گوشت

مواد لازم:
گوشت راسته ی گوساله
گردنان :     1 استکان
تخم مرغ:     4 عدد
روغن :       200 گرم
نمک و فلفل:به میزان لازم

طرزتهیه:
ابتدا گوشت را به قطعات متوسط تقسیم میکنیم هر قطعه را میکوبیم تا نازک شود تخم مرغ هارا میشکنیم و نمک وفلفل میزنیم و مخلوط میکنیم و در یک تابه روغن میریزیم ومیگذاریم داغ شود ابتدا هر تکه گوشت را در گرد نان می زنیم وبعد در تخم مرغ و دوباره به گرد نان میزنیم و در روغن داغ میگذاریم تا دو طرف ان سرخ شود تکه های گوشت باید طلایی رنگ شود .

نکات تکمیلی در مورد

جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه شنیسل گوشت

طعم یک غذای خوشمزه را در آشپزخانه خود تجربه کنید. تکه های گوشت را میکوبیم تا نازک شودسپس تخم مرغ ها را میشکنیم و نمک و فلفل میزنیم .

xvc jidi akdsg ',aj

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا