دات نت نیوک

طرز تهیه سیب پلوی کرمانشاهی

طرز تهیه سیب پلوی کرمانشاهی
مواد لازم برای سیب پلوی
 
برنج 2 پیمانه
آب یرای برنج ایرانی 3 پیمانه و برای برنج دانه بلند خارجی 3/5 پیمانه
سیب زمینی 2 الی 3 عدد متوسط
شوید خشک به قدر کافی
نمک قدری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده یا ماهیچه و یا مرغ
کشمش و خرما و پیاز و ... برای تزئین
 
 
طرز تهیه سیب پلوی
 
برنج را شسته و نمک اضافه کرده به مدت یک الی دوساعت با مقدار آب داده شده خیس کنید بعد سیب زمینی را پوست کنده و بشوئید و در اندازه حبه قند خرد کنید.
 
برنج و روغن زیتون و سیب زمینی را در پلو پز بریزید و پلوبز را روشن کنید هر زمانی که آب برنج تبخیر شد پلو پز را چند لحظه خاموش کرده و برنج را به آرامی در ظرفی خالی کنید و در قابلمه پلوپز کمی روغن بریزید و با یک لایه سیب زمینی یا نان لواش بپوشانید سپس از برنج یک کفگیر روی ته دیگ بریزید و بعد شوید بپاشید و دو باره برنج و باز هم شوید و همین طور ادامه دهید تا تمامی برنج را در قابلمه بریزید. دور برنج را جمع کنید و دو باره پلوپز را به برق بزنید تا برنج دم بکشد.
 
اگر پیاز پخته و سیر پخته را دوست دارید در همان زمانی که برنج را در قابلمه می ریزد و ما بینش شوید می پاشید. پیاز و سیر را روی برنج بگذارید تا دم بکشد. برای اینکه سیر له نشود و برنج بوی سیر نگیرد چون ممکن است بعضی سیر را دوست نداشته باشند بهتر است سیر را با آخرین لایه پوست آن خوب شسته و روی برنج بگذارید. هم سیر خوب پخته می شود و هم له نمی شود و برنج هم بوی سیر را به خودش نمی گیرد.
 

نکات تکمیلی در مورد سیب پلوی کرمانشاهی

سیب پلوی کرمانشاهی جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
سیب پلوی کرمانشاهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سیب پلوی کرمانشاهی

سیب پلوی کرمانشاهی بومی شهر کرمانشاه است.

xvc jidi sdf \g,d ;vlhkahid

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

تصادفی از همه جا