طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه سس هفت لایه مکزیکی

در گروه: شیرینی پزی
طرز تهیه سس هفت لایه مکزیکی

مواد لازم :
250 گرم سس گوجه فرنگی
1/4 پیمانه آب
1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1/4 قاشق چایخوری شکر
1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
 

طرزتهیه:
همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 20-15 دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند .
این سس برای مهمانی هایی که به سبک فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و ... در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه برای درست کردنش باید کمی وقت بیشتری صرف کرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای کنسرو شده و سس تاکو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید .

نکات تکمیلی در مورد

جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سس هفت لایه مکزیکی

این سس برای مهمانی هایی که به سبک فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و ... در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است.

xvc jidi ss itj ghdi l;cd;d

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا