طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه سامر سوپ، پیش غذای میوه ای تابستانه

در گروه: پیش غذا
طرز تهیه سامر سوپ، پیش غذای میوه ای تابستانه
مواد لازم برای سامر سوپ
 
   ماست پرچرب یا خامه ای 1 پیمانه
    خامه صبحانه 2/1 پیمانه
    شلیل 1عدد
    آلو سیاه 1 عدد
    انگور سیاه 4/1 پیمانه
    زردآلو 2عدد
    شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
    کره 25 گرم
    وانیل 4/1 قاشق چایخوری
 
 
 
 
 
شلیل، آلوسیاه و زردآلوها را به صورت نگینی خرد کنید سپس انگور سیاه را نیز اضافه کنید و درون یک تابه کوچک ریخته و شکر قهوه ای را روی آنها بپاشید سپس کره را اضافه کنید و کلیه مواد را روی حرارت زیاد به مدت 5 الی 10 دقیقه قرار دهید تا میوه ها کمی نرم شوند. 
 
بعد از آنکه آب آنها کشیده شد از روی حرارت برداشته، بگذارید تا خنک شود سپس ماست، خامه و وانیل را با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود و درون کاسه مورد نظر ریخته و روی آن یا کنار آن از مواد سس میوه ای بریزید. 
 
شما می توانید ترکیب ماست ومیوه ها را با هم مخلوط کنید و درون ظرف های سوپخوری ریخته و نوش جان کنید. 
 
این سوپ خنک و تابستانی می تواند پیشنهاد خوبی برای شام شب های تابستان باشد. 
 
سس میوه ای باید کاملا خنک باشد سپس به مخلوط ماست و خامه اضافه شود. در غیر این صورت باعث می شود ماست ببرد و حالت بریده بریده پیدا کنید.
 
 

نکات تکمیلی در مورد سامر سوپ، پیش غذای میوه ای تابستانه

سامر سوپ، پیش غذای میوه ای تابستانه جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
سامر سوپ، پیش غذای میوه ای تابستانه را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سامر سوپ، پیش غذای میوه ای تابستانه

تابستان است و باید از میوه های فوق العاده اش نهایت استفاده را بکنیم. جدا از آن سعی داریم خوراکی های خنک بخوریم تا کمی از شر گرمای این فصل رهایی یابیم. طرز تهیه یک نوع پیش غذای میوه ای را یه شما آموزش می دهیم که مناسب تابستان است.

xvc jidi shlv s,\، \da ybhd ld,i hd jhfsjhki

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا