طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه سالاد آلو و گردو

در گروه: سالادها
طرز تهیه سالاد آلو و گردو

مواد لازم برای سالاد آلو و گردو

 
آلو بخارا 2 لیوان 
گردو خرد شده 5 قاشق غذا خوری 
نعنا 7 شاخه 
روغن کنجد یا روغن هسته انگور 2 قاشق غذا خوری 
نمک و گلپر به مقدار دلخواه 
 
 
 
 
ابتدا آلو های بخارا را بشوییم ، سپس آلو ها را همراه مقداری آب گرم داخل یک کاسه می ریزیم و به مدت 6 تا 7 ساعت داخل یخچال می گذاریم ، مقدار آب باید دقیق باشد و فقط روی آلو ها را بپوشاند ، اگر آلو ها خیلی خشک هستند بهتر است زمان را تا 12 ساعت افزایش دهید تا آلو ها بخوبی نرم شده و آب آن نیز کمی غلیظ شود و اصطلاحا لعاب بیندازد . 
حالا گردو های خرد شده و برگ های نعنا را که از ساقه جداکرده اییم و کمی خردشان می کنیم و با روغن ، گلپر و کمی نمک بخوبی مخلوط کرده و به آلو ها اضافه می کنیم مقدار نمک را اندازه می کنیم و در صورت کم بودن میزان ترشی کمی آب لیمو ترش تازه اضافه می کنیم ( این سالاد نباید ترش باشد و ترشی طبیعی آلو کافی است پس بهتر است درصورت تمایل به افزایش میزان ترشی مقدار کمی آبلیمو اضافه کنید ) این سالاد را می توانیید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید و همراه غذا سرو کنید 

نکات تکمیلی در مورد سالاد آلو و گردو

سالاد آلو و گردو جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالاد آلو و گردو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد آلو و گردو

xvc jidi shghn Hg, , 'vn,

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا