طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه رشته پلو با میگو

طرز تهیه رشته پلو با میگو

مواد لازم برای رشته پلو با میگو

 
زعفران به میزان لازم
دارچین 1قاشق غذاخوری
خلال بادام به میزان لازم
خلال پسته به میزان لازم
برنج 3پیمانه
کشمش (پلویی) نصف پیمانه
پیاز 1عدد
رشته (پلویی) 250گرم
میگو نیم کیلوگرم
کره به میزان لازم
 
 
 
ابتدا میگوها را پاک کرده و رگ موجود در کمر آن را خارج کنید و به مدت 20 دقیقه با آب بپزید.سپس آنها را با کره سرخ کنید و در مرحله آخر کمی زعفران بزنید و کنار بگذارید.برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی برسانید و 30 ثانیه آخر رشته پلویی را به آن اضافه کنید . بعد آبکش کرده و آن را دم بیندازید.در ظرفی جدا مقداری کره داغ کنید و کشمش های شسته و دارچین 
را در آن تفت دهید تا پف کنند.سپس آنها را خارج کرده و مغز بادام و پسته را هم تفت دهید.بعد از پخته شدن برنج آن را به صورت لا به لا در دیس بکشید و بین آن میگو و کشمش و خلالها را قرار دهید و در لایه آخر کمی از برنج را زعفرانی کرده و قرار دهید. 

 
نکات
 
1. بهتر است خلالها را از شب قبل داخل آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند. 
2. طبخ این غذا با کره لذیذ تر است اما میتوانید به جای آن از روغن هم استفاده کنید. 
3. بهتر است برای این غذا ته دیگ سیب زمینی قرار دهید. 
 

نکات تکمیلی در مورد رشته پلو با میگو

رشته پلو با میگو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
رشته پلو با میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه رشته پلو با میگو

xvc jidi vaji \g, fh ld',

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا