طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر

در گروه: پیش غذا
طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر
مواد لازم برای دیپ زیتون با پنیر
 
 پنیر خامه ای 120 گرم
 ماست معمولی 1/4 پیمانه
 پیازجه حلقه حلقه شده 3 ق س
 زیتون سبز بدون هسته و حلقه شده 1/2 پیمانه
 زیتون سیاه بدون هسته و حلقه شده 1/2 پیمانه
پنیر رنده شده چدار یا گودا1/2 پیمانه
پودر فلفل قرمز تند1/8 ق چ یا بیشتر بنا بر ذائقه
فلفل دلمه ای رنگی قرمز و نارنجینصف از هر کدام
 
 
 
ابتدا زیتونهای بدون هسته را حلقه حلقه کنید.فلفل های رنگی را نگینی خرد کنید.ماست و پنیر خامه ای و فلفل را خوب با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند. بقیه مواد را درون پنیر مخلوط شده بریزید و خوب هم بزنید تا  موادکامل مخلوط شود.این غذای خوشمزه را با کراکر یا بیسکوییت های شور سرو کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد دیپ زیتون با پنیر

دیپ زیتون با پنیر جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
دیپ زیتون با پنیر را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر

یک پیش غذای خوشمزه و راحت برای یک مهمانی عصر یا یک مهمانی خودمانی برای تولد جوانها .

xvc jidi nd\ cdj,k fh \kdv

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا