جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

در گروه:
طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

مواد لازم برای دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

4 لیوان آب
3/4 پیمانه شکر قهوه ای
1/4 پیمانه زنجبیل
3 عددچای کیسه ای
2 عددلیمو
3 قاشق غذاخوری عسل
 
 
 
 
 
طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو
 
از زنجبیل تازه استفاده کنید . آن را رنده کنید.
آب لیمو ها را بگیرید.
آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.
 

 

نکات تکمیلی در مورد دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو جزو نوشیدنی - نوشیدنی گرم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

این چای گیاهی شیرین، پر از طعم و عطر، در روزهای زمستانی شما را گرم می کند.

xvc jidi nlk,a ck[fdg fh usg , gdl,

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی