طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی

طرز تهیه خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی
مواد لازم برای تهیه لپه قرمه
 
مرغ (سینه) :400 گرم
سبزی (قرمه و سرخ شده) :200 گرم
پیاز :1 عدد
لپه :نصف پیمانه
غوره :نصف پیمانه
آبغوره :نصف پیمانه
نمک :به میزان لازم
فلفل :به میزان لازم
زردچوبه :به میزان لازم
روغن :به میزان لازم
 
 
طرز تهیه لپه قرمه 
 
ابتدا لپه ها را با مقداری نمک آب پز می کنیم .
در ظرفی مناسب پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا نیمه سرخ شود.
سپس سینه مرغ را خرد کرده و به آن افزوده و تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد.
زردچوبه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس از آن سبزی قورمه سرخ شده و مقدار مناسبی آب به مواد می افزاییم.
وقتی گوشت مرغ پخته شد، لپه پخته شده را اضافه کرده و نیم ساعت آخر پخت خورش، غوره و آبغوره را به همراه نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش کاملا جا افتاده و آماده شود.
 
 
نکات 
 
1. حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و آب آن را 3 مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.
2. میتوانید به جای مرغ از گوشت هم استفاده کنید.
3. بهتر است به همراه پیاز داغ یک قاشق رب گوجه فرنگی هم سرخ کنید تا غذایتان خوشرنگ تر شود.

نکات تکمیلی در مورد خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی

خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی

لپه قرمه یا همان قرمه سبزی دامغانی از غذاهای بسیار معروف و دلپذیر شهرستان دامغان است.این غذا در واقع قرمه سبزی است که به جای لوبیا لپه،و به جای گوشت ،مرغ دارد!

xvc jidi o,va g\i rvli d; k,u ybhd nhlyhkd

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا