دات نت نیوک

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه خورش فسنجان و کشک

طرز تهیه خورش فسنجان و کشک
مواد لازم برای خورش فسنجان و کشک 

کشک 2 پیمانه
فیله مرغ 500 گرم
مغز گردوی ساییده 200 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
سیر 5 حبه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
 
 
طرز تهیه خورش فسنجان و کشک 

سینهٔ مرغ را به قطعات متوسط خرد نمایید و با پیاز رنده شده و چند حبه سیر، مقداری زردچوبه، فلفل و روغن تفت دهید تا آب پیاز و مرغ بر چیده شود.
در این هنگام مغز گردوی پودر شده را ریخته، بعد از چند بار هم زدن، 1 لیتر آب اضافه نمایید تا گوشت پخته شود.
بعد از یک ساعت، کشک را اضافه نموده و شعله را ملایم نمایید تا گردو به روغن بیافتد و گوشت مرغ کاملا پخته و حالت ریش ریش پیدا کند.
خورش را در ظرف کشیده و با برنج سرو کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد خورش فسنجان و کشک

خورش فسنجان و کشک جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش فسنجان و کشک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خورش فسنجان و کشک

خورش فسنجان و کشک یکی از غذاهای محلی تفرش است. خورش فسوجن کشک (فسنجان) تفرشی همان خورش فسنجان است که به گونه های مختلف در تفرش درست می شود. در واقع به جای رب انار از ماست یا کشک استفاده می شود. گاهی به جای گوشت مرغ یا گوسفند از گوشت اردک، غاز یا کبک نیز استفاده می کنند.

xvc jidi o,va tsk[hk , ;a;

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

تصادفی از همه جا