دات نت نیوک

طرز تهیه حلوای گردویی

در گروه: شیرینی پزی
طرز تهیه حلوای گردویی
مواد لازم برای حلوای گردویی
 
گردوی آسیاب شده 1 پیمانه
نیم دانه (برنج شکسته) 2 پیمانه
کنجد بریان شده نصف پیمانه
روغن مایع 3/4پیمانه
شکر 1٫5 پیمانه
 
 
طرز تهیه حلوای گردویی

نیم دانه را از 2 ساعت جلوتر خیس می اندازیم سپس درون قابلمه نچسب روغن مایع می ریزیم. نیم دانه را داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافه آن گرفته شود.
بعد داخل روغن مایع بریزید کمی تفت دهید گردوی آسیاب شده وکنجد رااضافه کنید کمی تفت دهیدسپس یک پارچ آب بریزد وبعد شکر را هم اضافه کنید وبگذاری تا بجوش آید وبعد زیر حرارت را کم کنید تانیم دانه آرام بپزد وکاملا باز شود گهگاهی هم بزنید تا ته نگیرد.
در ظرف را هم بگذارید تا هم رنگ آن عوض شود وهم نیم دانه کاملاً باز شود. هنگامی که غلیظ شد در ظرف را بردارید وبا ریسک چوبی دائماً هم بزنید تا ته نگیرد و آب آن خشک شود وحلوای شما به روغن بیافتد وبه دست نچسبد کف سینی را چرب کنید وحلوای آماده شده را داخل آن صاف کنید و بعد از اینکه کاملاً سرد شد به شکل لوزی برش دهید وروی آن را با پودر پسته یا کنجد بریان شده تزئین کنید.

 
نکته مهم

نیم دانه نباید زیاد درون روغن سرخ شود چون در این صورت خوب باز نمی شود لعاب نمی دهد. کنجد را می توان به صورت نیمی آسیاب شده ونیمی کامل استفاده کرد.
 

 

نکات تکمیلی در مورد حلوای گردویی

حلوای گردویی جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
حلوای گردویی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه حلوای گردویی

قورماشورباسی یکی از حلواهای محلی استان های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی است.

xvc jidi pg,hd 'vn,dd

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

تصادفی از همه جا