جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه برش های کیک گیلاس اسفنجی با خامه بادامی

در گروه:
طرز تهیه برش های کیک گیلاس اسفنجی با خامه بادامی
مواد لازم برای برش های کیک گیلاس اسفنجی با خامه بادامی
 
تخم مرغ هم دما با اتاق   4 عدد
شکر دانه زیر   سه چهارم فنجان معادل 150 گرم
روغن مایع   1 ق غ
دوغ کره یا شیر   2 ق غ
عصاره بادام   1 ق چ
آرد   1 فنجان معادل 125 گرم
بکینگ پودر   1 ق چ
نمک   نصف ق چ  
رنگ ژله ای خوراکی قرمز یا صورتی  
آرد  1 ق غ
گیلاس خرد شده   نصف فنجان معادل 100 گرم
 
 
برای مواد میانی  
 
خامه   2 فنجان معادل 480 گرم
شکر  یک چهارم فنجان معادل 48 گرم
عصاره بادام    یک چهارم ق چ
 
 
 
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
یک سینی کم عمق 25 * 35 ساتی را چرب کرده با کاغذ روغنی بپوشانید .
تخم مرغ را با همزن دستی به مدت 5 دقیقه بزنید تا حدی که کاملا رنگش روشن شده و کشدار شود .
در حال هم زدن به ترتیب شکر ، روغن ، دوغ کره ، عصاره بادام را اضافه کرده و هر بار خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شند .
آرد ، بکیگ پودر و نمک را با هم مخلوط نموده الک کنید به مواد اضافه نموده کاملا مخلوط کنید . در انتها رنگ خوراکی را به خمیر کیک اضافه نمایید تا به رنگ دلخواهتان برسد .تقریبا حدود یک هشتم تا یک چهارم ق چ لازم میشود .
گیلاسهای خرد شده را به 1 قاشق آرد آغشته نموده به خمیر اضافه کنید و به آرامی که له نشوند مخلوط نمایید .
خمیر کیک اسفنجی گیلاسی را داخل سینی ریخته و به مدت 12 – 15 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد .
اگر وسط کیک را با انگشت فشار دادید و به حالت اول برگشت میتوانید کیک را از فر خارج نمایید .
بعد از 5 دقیقه که از حرارت افتاد کیک را از سینی خارج کرده روی توری سیمی منتقل نمایید تا کاملا سرد شود .
لبه های کیک را با چاقوی دندانه دار برش دهید تا یک ورق کیک یکدست داشته باشید حالا کیک را از سمت طول به 4 قسمت یا حتی برش های کوچکتر تقسیم نمایید  و به اندازه ی انگشتی برش بزنید .
برای تهیه خامه بادام میانی :خامه را حدود 2 دقیقه هم بزنید تا ضخیم شود سپس به تدریج شکر را یک قاشقی اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید تا کاملا سفت و فرم گرفته شود . 1 و نیم فنجان از خامه را داخل قیفی با سر ستاره بریزید و با بقیه ی خامه بین کیک ها را پر کرده به تعداد دلخواه روی هم بچینید و سپس رویش را با خامه ای که کنار گذاشته بودید و میوه تزئین نمایید .
 

نکات تکمیلی در مورد برش های کیک گیلاس اسفنجی با خامه بادامی

برش های کیک گیلاس اسفنجی با خامه بادامی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
برش های کیک گیلاس اسفنجی با خامه بادامی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه برش های کیک گیلاس اسفنجی با خامه بادامی

xvc jidi fva ihd ;d; 'dghs hstk[d fh ohli fhnhld

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا