دات نت نیوک

جدیدترین های آشپزی

طرز تهیه آش سه نگه سیر

طرز تهیه آش سه نگه سیر
مواد لازم برای آش سه نگه سیر
 
گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان:300 الی 400 گرم
برنج:نصف پیمانه
عدس:1 پیمانه
کشک پاستوریزه:5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان)
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز:به میزان لازم
سینه مرغ برای کوفته ریزه پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن:به مقدار لازم
نعناع داغ:برای تزئین
 
 
طرز تهیه آش سه نگه سیر
 
یکی از غذاهای کردستان، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است؛ که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه می کنند و کشک سائیده شده درون آن می ریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین می کنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده می کنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید، در چنین آش هایی که کشک مصرف می شود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود. در این آش من بعد از پختن گوشت، استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم.

نکات تکمیلی در مورد آش سه نگه سیر

آش سه نگه سیر جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش سه نگه سیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه آش سه نگه سیر

xvc jidi Ha si k'i sdv

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

تصادفی از همه جا