طراحی سایت

جدیدترین های آشپزی

دیپ مرغ | طرز تهیه دیپ مرغ

در گروه: پیش غذا
دیپ مرغ | طرز تهیه دیپ مرغ

مواد لازم برای دیپ مرغ

 
 
 450 گرم گوشت سینه مرغ (بدون استخوان)
 
¼ پیمانه آب مرغ
 
2 تا 4 قاشق غذاخوری سس چیلی
 
دو قاشق غذاخوری عسل
 
یک قاشق چایخوری سس تند
 
225 گرم پنیر خامه ای نرم شده
 
یک پیمانه پنیر رنده شده چدار
 
 
پیش غذا
 

طرز تهیه دیپ مرغ

 
مرغ را درون آرام پز بریزید.
 
آب مرغ، سس تند، عسل و سس سیر (در صورت تمایل) اضافه کنید.
 
آنها را روی مرغ بریزید.
 
در آرام پز را ببندید و به مدت 2 تا 3 ساعت بپزید.
 
مرغ پخته شده را رنده کنید.
 
پنیر خامه ای نرم شده اضافه کنید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند. دوباره آنها را درون قابله بازگردانید و با حرارت بالا به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.
 
این دیپ رابا چیپس تورتیلا یا سبزیجات سرو کنید.
 
دیپ مرغ

نکات تکمیلی در مورد دیپ مرغ

دیپ مرغ جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
دیپ مرغ را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

دیپ مرغ ، طرز تهیه دیپ مرغ

دیپ مرغ یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ است که حتما شیفته ی طعم آن خواهید شد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

nd\ lvy | xvc jidi nd\ lvy

امکان ارسال نظر وجود ندارد
برچسب ها:

روغن های گیاهی

 

تصادفی از همه جا