طرز تهیه گوزلمه تخم مرغ و پنیر

طرز تهیه گوزلمه تخم مرغ و پنیر
مواد لازم برای گوزلمه تخم مرغ و پنیر

خمیر یوفکا 4 عدد
پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان
پنیر مازرلا 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان

 

مقدار مواد لازم به تعداد نفرات خودتان بستگی دارد و از پنیری که دوست دارید می توانید استفاده کنید ابتدا در یک کاسه تخم مرغ ها را می ریزیم سپس نمک و روغن مایع اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تابه را در حرارت گذاشته در روی سطح کار یکی ازیوفکاها را باز کرده و به مقدار دلخواه وسطش پنیر میگذاریم و مثل بقچه می بندیم روی یوفکا با دقت مخلوط تخم مرغ را می ریزیم در حرارت متوسط دو طرفش را هم سرخ میکنیم وقتی پخت روی کاغذ روغن گیر قرا رمیدهیم وقتی ولرم شد برش میزنیم بقیه یوفکا ها را هم به همین شکل درست میکنیم.

نکات تکمیلی در مورد گوزلمه تخم مرغ و پنیر

گوزلمه تخم مرغ و پنیر جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
گوزلمه تخم مرغ و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه گوزلمه تخم مرغ و پنیر

xvc jidi ',cgli jol lvy , \kdv

امکان ارسال نظر وجود ندارد

تصادفی از همه جا

دی ان ان