طرز تهیه کرم نارگیل

در گروه: دسر
طرز تهیه کرم نارگیل
مواد لازم برای کرم نارگیل
 
آب 5/1 پیمانه
شیر 300 میلی لیتر
پودرنارگیل 250 گرم
شکر 100 گرم
تخم مرغ 8 عدد
وانیل
 
 
طرز تهیه کرم نارگیل
 
ابتدا سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم، زرده تخم مرغ، شکر، پودر نارگیل، شیر و وانیل را بخوبی با هم مخلوط می کنیم. سفیده ها را جدا گانه با همزن می زنیم تا کف کند و آرام آرام با بقیه مواد مخلوط می کنیم، مخلوط را داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن را با نایلون محافظ می پوشانیم، آب را داخل قابلمه می ریزیم ( تا زیر سبد بخار پز) و سبد بخار پز را روی آن می گذاریم و کاسه را داخل آن قرار می دهیم. در قابلمه را می ببندیم. ومی گذاریم 50 دقیقه با بخار آب بپزد. می توانید از یک سینی فر هم استفاده کنید ودر دمای 165 درجه سانتیگراد و طبقه بالا فر داخل یک سینی را پر آب کرده و ظرف کرم نارگیل را در آن بگذارید . بعد از گذشت زمان روی کاسه راباز می کنیم تا کمی خنک شود می توانیم دسر را با کمی کنجد یا دارچین سرو کنیم و یا اینکه یک ساعت در یخچال بگذاریم تا سرد شود و سپس آن را سرو کنیم. 
 

نکات تکمیلی در مورد کرم نارگیل

کرم نارگیل جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
کرم نارگیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کرم نارگیل

xvc jidi ;vl khv'dg

امکان ارسال نظر وجود ندارد

تصادفی از همه جا

دی ان ان