طرز تهیه نان سیر بندر ترکمنی ها

در گروه: شیرینی پزی
طرز تهیه نان سیر بندر ترکمنی ها
 مواد لازم برای نان سیر بندر ترکمنی ها

1 پیمانه آرد گندم
1 لیوان آب
 پیمانه روغن محلی آب شده
1 بوته سیر
 ق چ نمک

 
طرز تهیه نان سیر بندر ترکمنی ها

آرد را در ظرفی بریزد و با روغن و آب مخلوط کنید؛ تا جایی که آرد به دست نچسبد.
حالا سیر خرد شده را روی آن بریزد و با دست، خوب ورز دهید.
نمک را اضافه کنید و دوباره خمیرتان را ورز دهید.
خمیر را بگذارید سه ساعت در فضای آشپزخانه بماند.
بعد از سه ساعت، به اندازه یک پرتقال از خمیرتان بردارید و آن را با وردنه صاف کنید.
کف یک تابه صاف و نچسب کمی آرد و روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. حالا خمیرتان را روی آن بکشید و وقتی یک طرف آن طلایی شد، طرف دیگر را روی حرارت بگذارید.

 
نکته

ترکمن ها این نان را در تنور خانگی درست می کنند. اگر تنور ندارید، می توانید آن را در تابه های صاف هم درست کنید.
 

 

نکات تکمیلی در مورد نان سیر بندر ترکمنی‌ها

نان سیر بندر ترکمنی‌ها جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
نان سیر بندر ترکمنی‌ها را می توانید در وعده صبحانه - نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه نان سیر بندر ترکمنی ها

فرقی نمی کند کجای شمال این سرزمین باشید. وقتی دریا باشد و سیر، می توانید یک غذای خوشمزه یا یک نان لذیذ درست کنید. مردم ترکمن نان های مختلفی دارند که یکی از آنها نان سیربا روغن محلی است. نانی که خیلی سریع درست می شود و مخصوص روزهای سرد زمستان است.

xvc jidi khk sdv fknv jv;lkd ih

امکان ارسال نظر وجود ندارد

تصادفی از همه جا

دی ان ان