طرز تهیه آش قوروت قیله

در گروه: شیرینی پزی
طرز تهیه آش قوروت قیله
مواد لازم برای آش قوروت قیله 

برنج ترجیحاً نیم دونه:25 گرم (نصف پیمونه پلوپز)
بلغور:50 گرم (یه پیمانه پلوپز)
پیاز:1 دونه متوسط نگینی شده
گوجه فرنگی خرد شده:400 گرم (2 تا متوسط)
لوبیا سبز خرد شده:200 گرم (دو پیمانه پلوپزی تقریبا)
بادمجان خرد شده:200 گرم (1 دونه بزرگ)
لوبیا چشم بلبلی:60 گرم (یک و نیم پیمانه پلوپز تقریبا)
تره خرد شده:100 گرم
جعفری خرد شده:100 گرم
ریحان خرد شده:200 گرم
سیر:8 حبه متوسط
نمک.. فلفل... زرچوبه ...
فلفل سبز تند
آب گوشت یا قلم
عصاره گوشت:درصورت نبود آب گوشت
 
 
طرز تهیه  آش قوروت قیله 

برنج و بلغور را با هم خیس می کنیم. لوبیا چشم بلبلی راه هم جدا خیس می کنیم.
گوجه و بادمجون رو نگینی خرد کرده.. بادمجون رو نمک زده و گذاشته تا تلخیش برود.
پیاز ریز شده رو توی روغن تفت داده تا سبک شوئد. زرچوبه زده ... بعد بادمجون نگینی رو اضافه کرده هم زده تا یکم تفت بخوره... لوبیا سبز خرد شده هم همین طور و گوجه خرد شده را بعد از اضافه کردن هر کدوم یه تفت کوچولو داده... لوبیا چشم بلبلی، برنج و بلغور خیس خورده رو هم اضافه می کنیم. عصاره گوشت یا آب قلم صاف شده را اضافه کرده و با حرارت متوسط گذاشته مواد بپزه
بلغور و برنج آب زیاد می کشه... پس آب جوش دم دستتون باشه.. چیزی حدود 3 لیتر آب برای مواد بالا نیازه.
تو این فاصله سبزی ها رو خرد کرده.. می بینین که نسبت ریحان دو برابر جعفری و تره هست
حبوبات که پختن سبزی خرد شده رو توش ریخته. نیم ساعت بعد کشک و فلفل سبز تند رو می ریزیم.
یه جوش ملایم که زد سیر له شده رو می ریزیم توش و می چشیم و کم و کسری رو میزون می کنیم و یه قل زد خاموش می کنیم.

 
نکات

1. اگه از گوشت استفاده می کنین همون اول با پیاز تفت بدین و ادامه ماجرا
2. ریحون خشک هم می تونه جایگزین ریحون تازه باشه
3. جعفری و گشنیز هم می تونه با هم یا به جای هم استفاده بشه.

نکات تکمیلی در مورد آش قوروت قیله قیله

آش قوروت قیله قیله جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش قوروت قیله قیله را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه آش قوروت قیله

آش قوروت قیله قیله Ghayle به تکه های گوشت کوچکی که در قدیم در خمره های پر روغن نگه می داشتند گفته می شود.

xvc jidi Ha r,v,j rdgi

امکان ارسال نظر وجود ندارد

تصادفی از همه جا

دی ان ان