طرز تهیه آش سه نگه سیر

طرز تهیه آش سه نگه سیر
مواد لازم برای آش سه نگه سیر
 
گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان:300 الی 400 گرم
برنج:نصف پیمانه
عدس:1 پیمانه
کشک پاستوریزه:5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان)
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز:به میزان لازم
سینه مرغ برای کوفته ریزه پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن:به مقدار لازم
نعناع داغ:برای تزئین
 
 
طرز تهیه آش سه نگه سیر
 
یکی از غذاهای کردستان، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است؛ که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه می کنند و کشک سائیده شده درون آن می ریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین می کنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده می کنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید، در چنین آش هایی که کشک مصرف می شود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود. در این آش من بعد از پختن گوشت، استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم.

نکات تکمیلی در مورد آش سه نگه سیر

آش سه نگه سیر جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش سه نگه سیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه آش سه نگه سیر

xvc jidi Ha si k'i sdv

امکان ارسال نظر وجود ندارد
دی ان ان