آش پرپۆڵه | طرز تهیه آش پرپۆڵه

آش پرپۆڵه | طرز تهیه آش پرپۆڵه

مواد لازم برای آش پرپۆڵه

 
عدس 300 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
رشته آشی (به مقدار لازم)
ادویه (مرزه)
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
 
آش پرپۆڵه
 
طرز تهیه آش پرپۆڵه
 
ابتدا عدس ها را شسته، سپس به آن آب اضافه کرده می گذاریم تا عدس بپزد.
پیازهای خرد شده را همراه روغن تفت داده و به آن نمک و ادویه اضافه می کنیم.
بعد از پخت کامل عدس ها، پیاز داغ را به آن اضافه کرده و در این مرحله ادویه (مرزه) را به آش می افزاییم.
در مرحله آخر طبخ رشته آشی را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم آش پرپۆڵه جا بیفتد و درست شود.

نکات تکمیلی در مورد آش پرپۆڵه

آش پرپۆڵه جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش پرپۆڵه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

آش پرپۆڵه ، طرز تهیه آش پرپۆڵه

آش پرپۆڵه یا آش عدس غذای محلی کردستان است. این نوع آش مخصوص فصل های سرد سال در شهر سنندج می باشد.

Ha \v\ۆڵi | xvc jidi Ha \v\ۆڵi

امکان ارسال نظر وجود ندارد

تصادفی از همه جا

دی ان ان